מתאבן

שלום לכולם! אני עופר פיין (להלן: פיינשמקר) וברוכים הבאים לבלוג ביקורות המסעדות שלי. אחרי שבשנה שעברה הייתי עסוק בלחקור את תרבות האוכל והיין במלבורן הרחוקה, חזרתי לא מזמן לתל-אביב (וליפו) ולמסעדותיה. אני מתכוון לנצל את הבלוג כדי לתת תשובות לכל אותם חברים ששואלים אותי אם "היה טעים" במקומות בהם אני מבקר (וכמובן שלא רק חברים מוזמנים…). מובן שהביקורות שלי תהיינה סובייקטיביות והן תשקפנה רק את טעמי (ואולי גם את טעמו של בנזוגי וחברים אחרים שהצטרפו אלינו). בכל מקרה, אנסה להיות ענייני, ומאחר שאין לי קשרים אישיים בעולם המסעדנות, אני מניח שאוכל גם להיות בלתי משוחד…

בתיאבון!

פוסט זה פורסם בקטגוריה כללי. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

4 תגובות על מתאבן

  1. בא לסעוד הגיב:

    מזלטים. העם דורש מתכונים או לפחות שידרוגי מתכונים!

    😀

  2. נויף הגיב:

    מי הולך לממן את מסע האוכל הראוותני שלך?
    האם תקציבי המחקר במכללה שלך?
    ויותר חשוב – האם אני אזכה לאכול על חשבונך?

    ובכלל – ברוך הבא לעולם הבלוגים (-:

  3. אדווינה הגיב:

    נו ואני כבר חשבתי שנכנעת לקרב האוכל עם הבן זוג במטבח והכרזת עליו כמנצח (זה הרגע שאתה מודיע לי שאיתי אתה כבר לא מדבר)
    יש כבר גבול לכל בלוג , כאילו דמיין לעצמך אותי המזוכיסטית יושבת בעבודה וככה בשביל לגרות את הבלוטות יושבת וקוראת בבלוג שלך לפני שאני הולכת לאחת המסעדות באיזור לארוחת צהריים , זוהי הרי התעללות לשמה . אני דורשת לבצע הגרלה יומית בין המגיבים (עין ערך תוכנית הבוקר של טל ואביעד) שיוזמנו אתך לסיבוב מסעדות.

    ובגישה יותר פרקטית : מאז שגומיו הפסיק לצאת בארץ (2003 אם אני לא טועה) כבר לא היה לי מקום ראוי לקרוא בוא ביקורות מעמיקות לצורך בחירת מקום. יישר כוח !!!!!

    אוהבת.
    א.ד וויה פאביולס

  4. יוחאי הגיב:

    ממממ, יאמי…
    שיהיה הרבה בהצלחה עם הבלוג. אהבתי את הכינוי!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s